Kronikë e zezë

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e një personi

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e një personi

Policia e Kosovës - Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar me Urdhëresë të Gjykatës Themelore në Pejë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është: