Kronikë e zezë

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e Labinot Zeqajt

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e Labinot Zeqajt

Policia e Kosovës po e kërkon ndihmën e qytetarëve për lokalizimin dhe arrestimin e Labinot Zeqajt.

Zeqaj është nga Deçani derisa është i dyshuar për trafikim narkotikësh, transmeton KOHA.