Kronikë e zezë

Kaloi ilegalisht kufirin, i ndalohet hyrja në Kosovë për 6 muaj

Kaloi ilegalisht kufirin, i ndalohet hyrja në Kosovë për 6 muaj

Një personit i është ndaluar hyrja në Kosovë për gjashtë muaj, pasi ka kaluar ilegalisht kufirin te pika Dheu i Bardhë.

Sipas njoftimit, i dyshuari është shtetas i Maqedonisë së Veriut dhe i njëjti është arrestuar nga Policia.