Kronikë e zezë

Gjykata Themelore dënon me 1 vit burgim të akuzuarit për lëndim të rëndë trupor

Gjykata Themelore dënon me 1 vit burgim të akuzuarit për lëndim të rëndë trupor

Gjykata Themelore në Prishtinë, Dega në Podujevë, u ka shqiptuar dënimin dy të akuzuarve për kryerjen e veprës penale "Lëndim i rëndë trupor”.

Sipas komunikatës së Themelores, A.S dhe D.S, dënohen me 1 vit burgim sepse më 7 maj të këtij viti, pas një mosmarrëveshje, kishin rrahur V.K. me mjete me të forta, duke i shkaktuar lëndime të rënda në hundë dhe kokë.