Kronikë e zezë

Kosovari e serbi bënin gara me vetura në rrugët e Zvicrës, propozohet burgim

Kosovari e serbi bënin gara me vetura në rrugët e Zvicrës, propozohet burgim

Një kosovar dhe një serb janë po përballen me burgim pasi kishin bërë gara me vetura në autostradën A1 në Ostaargau në Zvicër, shkruan SDA.

Pos dënimit me burgim ata janë duke u përballur edhe me largim nga vendi, shkruan “SDA”.