Kronikë e zezë

I hiqet masa e arrestit shtëpiak Haki Rugovës

I hiqet masa e arrestit shtëpiak Haki Rugovës

Gjykata e Apelit ka vendosur ta ndryshojë aktvendimin e Gjykatës Themelore të Pejës lidhur me masën e arrestit shtëpiak ndaj kryetarit të Istogut, njëherësh nënkryetar i LDK-së Haki Rugova dhe ish-nënkryetarit të kësaj komune, Lulzim Blakaj.

Sipas njoftimit, të pandehurve u është caktuar masa e ndalimit për t’iu afruar vendit të punës, apo personit të caktuar.