Kronikë e zezë

Tre të arrestuar për detyrim në prostitucion

 

Një mashkull kosovar, një femër kosovare dhe një femër shtetase e Shqipërisë janë arrestuar për veprën “mundësim ose detyrim në prostitucion”.

Siç bëhet e ditur nga raporti i Policisë, rasti ka ndodhur në Gjilan dhe Fushë-Kosovë.