Kronikë e zezë

Gjendet e gjallë 26-vjeçarja nga Skenderaj

Gjendet e gjallë  26-vjeçarja nga Skenderaj

Është gjetur e gjallë Egzona Ferati nga komuna e Skenderajt, e cila ditë më parë ishte raportuar e humbur.

Kryetari i komunës, Bekim Jashari, ka njoftuar se ajo është gjetur në fshatin Gllanasellë dhe se ekipi mjekësor do t’i japë ndihmën e parë.