Kronikë e zezë

I arratisuri nga Qendra Korrektuese në Smrekonicë arrestohet dhe dërgohet në Dubravë

Foto: Ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Është arrestuar i burgosuri i cili më 26 shtator të vitit të kaluar ishte larguar nga Qendra Korrektuese në Smrekonicë.

“Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se sot gjatë ditës, i burgosuri, V.K, i cili më 26.09.2019 ishte larguar nga Qendra Korrektuese Smrekonicë (Institucion i tipit të hapur), është arrestuar nga policia”, ka njoftuar përmes një komunikate SHKK.