Kronikë e zezë

Sot nis seanca gjyqësore ndaj kosovarëve që hynë të armatosur në një dasmë në Gjermani

 

I kishte ngjasuar më tepër një skene filmi. Pesë persona me lidhje familjare, të armatosur me thika, pistoleta , shkopinj dhe hanxhar u futën në një sallë të dasmës në Loffingen të Gjermanisë.

300 mysafirët kishin frikë për jetën. Sot do të qëndrojnë para gjykatës në Titisee-Neustadt katër kosovarë dhe një person me shtetësi serbe. Drama kishte ndodhur katër vjet më parë.