Kronikë e zezë

Vidhet një barnatore në Malishevë

Vidhet një barnatore në Malishevë
 

Është vjedhur një barnatore në Malishevë në orët e hershme të së dielës, është njoftuar nga Policia e Kosovës.

Pronari i barnatores ka njoftuar se të dyshuar të panjohur kanë hyrë me forcë dhe kanë vjedhur arkën me para të gatshme.