Kronikë e zezë

Arrestohet një i dyshuar për dhunim të një gruaje në Lipjan

Arrestohet një i dyshuar për dhunim të një gruaje në Lipjan
Foto: KOHA / Ilustrim
 

Policia e Kosovës ka arrestuar një të dyshuar për dhunimin e një gruaje në Lipjan.

Rastin në polici e ka raportuar një tjetër person, dhe pas hetimeve, kanë arrestuar të dyshuarin.