Kronikë e zezë

Gjykata e Ferizajt ia cakton një muaj paraburgim të dyshuarit që kreu dhunim

Gjykata e Ferizajt ia cakton një muaj paraburgim të dyshuarit që kreu dhunim
Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Ferizaj ia ka caktuar një muaj paraburgim të pandehurit S.V. i cili akuzohet se ka bërë dhunim, lëndim të lehtë trupor dhe posedim të paautorizuar të armëve.

Sipas njoftimit nga Themelorja, pas seancës dëgjimore dhe analizave të lëndës, është vërtetuar se ekziston dyshimi se S.V., shtetas i Kosovës, ka kryer veprën penale.