Kronikë e zezë

I rrahën dhe ua dëmtuan pasurinë, arrest shtëpiak tre personave në Malishevë

I rrahën dhe ua dëmtuan pasurinë, arrest shtëpiak tre personave në Malishevë
Foto: Ilustrim
 

Një muaj arrest shtëpiak u është caktuar tre të pandehurve për “lëndim të rëndë trupor dhe dëmtim të pasurisë.

Siç ka bërë të ditur Gjykata Themelore në Gjakovë, të pandehurit në fshatin Carrallugë të Malishevës me dashje i kanë shkaktuar lëndime të rënda trupore dy të dëmtuarve.