Kronikë e zezë

Zhduket një vajzë në Prishtinë

Zhduket një vajzë në Prishtinë
 

Është zhdukur një vajzë në Prishtinë. Policia e Kosovës ka treguar se nëna e vajzës dje e ka raportuar rastin në Polici, ndërsa ka treguar se vajza e saj ka dal nga shtëpia që nga mëngjesi i 26 tetorit dhe nuk është kthyer më.

Policia e Kosovës ka treguar se po merret me rastin.