Kronikë e zezë

Denoncon në Polici vdekjen e bashkëshortes, dyshon se nuk iu vendosen stentat

Denoncon në Polici vdekjen e bashkëshortes, dyshon se nuk iu vendosen stentat
Foto: Ilustrim
 

Një burrë ka denoncuar në Polici rastin e vdekjes së bashkëshortes së tij. Sipas njoftimit, e ndjera ka vdekur pas një intervenimi në spital.

Sipas ankuesit ajo ka vendosur disa stenta para disa muajve por gjendja e saj nuk është përmirësuar, i njëjti dyshon se stentat nuk i janë vendosur fare dhe kërkon që rasti të hetohet.