Kronikë e zezë

Arrestohet një i dyshuar për keqpërdorim të dy të miturave në pornografi e dhunim

Arrestohet një i dyshuar për keqpërdorim të dy të miturave në pornografi e dhunim
 

Është arrestuar një i dyshuar në Vushtrri për keqpërdorim të fëmijëve në pornografi, dhunim dhe ndërprerje e palejuar e shtatzënisë dhe sulm seksual.

Policia e Kosovës bën të ditur se i dyshuari kishte kryer këto vepra më 29 tetor 2019.