Kronikë e zezë

18 viktima të vrasjeve brenda familjes, shkak mungesa e kontrollit të armëve dhe pandemia

18 viktima të vrasjeve brenda familjes, shkak mungesa e kontrollit të armëve dhe pandemia

Pasditen e 25 dhjetorit Miran Halili nga Prizreni sulmoi me thikë babanë e tij duke e lënë atë të vdekur.

 

Pasditen e 25 dhjetorit Miran Halili nga Prizreni sulmoi me thikë babanë e tij duke e lënë atë të vdekur.

Derisa pretendohej se rasti ndodhi pas një zënke brenda familjes, kjo u mohua shpejt nga vetë ata.

Në një postim në rrjetet sociale ata treguan se Miran Halili vuante nga çrregullimet mendore.