Kronikë e zezë

Në Drenas vidhen panelet solare në vlerë prej rreth 4.000 euro

Në Drenas vidhen panelet solare në vlerë prej rreth 4.000 euro
Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës ka njoftuar se janë vjedhur panelet solare në vlerë prej rreth 4.000 mijë euro në fshatin Arllat të Drenasit.

Personi i dyshuar se ka kryer vjedhjen duke i marrë paletet solare dhe duke mos i kthyer më, është arrestuar, njofton Policia.