Kronikë e zezë

Dyshohet për 1.000 euro të falsifikuara në Prishtinë e Fushë- Kosovë

Dyshohet për 1.000 euro të falsifikuara në Prishtinë e Fushë- Kosovë
 

Njëmijë euro që dyshohet të jenë të falsifikuara janë kapur gjatë ditës së djeshme në Prishtinë dhe Fushë-Kosovë.

Policia e Kosovës njofton se në një bankë janë deponuar 500 euro që dyshohet se janë të falsifikuara. Monedha është konfiskuar dhe rasti është nën hetime.