Kronikë e zezë

Mërgimtari postoi video duke shtënë për Vitin e Ri, policia ia kontrollon shtëpinë në Deçan

Mërgimtari postoi video duke shtënë për Vitin e Ri, policia ia kontrollon shtëpinë në Deçan
 

Një video e postuar në rrjete sociale e Sh.H., në të cilën shihej teksa gjuan me armë zjarri në natën e Vitit të Ri, ka bërë që Policia e Kosovës të kryejë kontrolle në shtëpinë e të dyshuarit në fshatin Prekolluk të Deçanit.

Megjithatë, siç mësohet, pasi që i dyshuari jeton jashtë vendit, Policia s’ka arritur ta arrestojë, por ndaj tij është iniciuar rasti për “përdorim të armës apo mjetit të rrezikshëm” dhe “mbajtje në pronësi ose kontroll posedim të paautorizuar të armës”.