Kronikë e zezë

Arrestohen nëntë persona në Pejë, dyshohen për dhjetëra vjedhje

Arrestohen nëntë persona në Pejë, dyshohen për dhjetëra vjedhje
Foto: KOHA
 

Policia e Kosovës ka arrestuar nëntë persona, shtatë prej tyre dyshohen se kanë kryer vjedhje të rënda ndërsa dy të tjerë thuhet se i kanë blerë sendet e vjedhura.

Sipas njoftimit policor, një grup prej shtatë personash kanë kryer vjedhje gjatë vitit të kaluar në fshatrat Vitomiricë, Breskovik, Cigë, dhe në qytetin e Pejës. Të dyshuarit janë J.F.i lindur në vitin 1994, F.L. 1987, S.B. 1992, L.N. 1993, A.S. 1992, A.F. 1996, N.J. i lindur më 1992, B.B. më 1992 dhe K.Z. më 1981.