Kronikë e zezë

Shtetasi shqiptar tenton ta transportojë demin brenda Kosovës, por kapet nga Policia

Shtetasi shqiptar tenton ta transportojë demin brenda Kosovës, por kapet nga Policia
Foto: Ilustrim
 

Një shtetas i Shqipërisë ka tentuar të kontrabandojë një kafshë në Kaçanik.

Kamioni me të cilin ishte dhe kafsha kanë mbetur në terminalin doganor atje, ndërsa i dyshuari është liruar më pas.