Kronikë e zezë

Një prift në Lezhë qëllohet me çekiç nga një punëtor

Një prift në Lezhë qëllohet me çekiç nga një punëtor
 

Një ngjarje e rëndë është filmuar në Lezhë, ku prifti Ortodoks i Lezhës, Koço Kapedani është sulmuar fizikisht nga punonjësi i një firme private.

Në video shihet se Koço Kapedani shkon të ballafaqohet me punonjësit, por ky i fundit në konflikt e sipër e qëllon me një çekiç në pjesën e shpatullës dhe në kokë.