Kronikë e zezë

Arratiset një person me probleme mendore, policia në kërkim

Arratiset një person me probleme mendore, policia në kërkim
 

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person me probleme mendore është arratisur nga vetura zyrtare e Entit Special.

“Ankuesja femër kosovare punëtore në Entin Special ka raportuar se derisa kishte qenë në lëvizje me veturë zyrtare në të cilën kishte qenë i sëmuri mental mashkull kosovar, i njëjti kishte kërcyer nga vetura dhe ikë në drejtim të panjohur”, thuhet në njoftim.