Kronikë e zezë

Pesë raste të dhunës në familje për dy ditë

Pesë raste të dhunës në familje për dy ditë
Foto: Ilustrim
 

Në Policinë e Kosovës të premten dhe të shtunën janë raportuar pesë raste të dhunës në familje.

Katër nga këto raste janë shkaktuar ndaj grave.