Kronikë e zezë

Nga një muaj paraburgim u caktohet katër personave që kryen 14 vjedhje të rënda

Nga një muaj paraburgim u caktohet katër personave që kryen 14 vjedhje të rënda
Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore e Ferizajt u ka caktuar masë paraburgimi prej një muaji, katër personave për vjedhje të rëndë në vazhdim.

Të pandehurit me inicialet I.B., B.G., A.H., dhe Ç.I., janë akuzuar për 14 vjedhje të rënda.