Kronikë e zezë

Në Prishtinë dy persona rrahin policët, në Pejë e pengojnë në punë

Në Prishtinë dy persona rrahin policët, në Pejë e pengojnë në punë
 

Dy persona janë arrestuar në Prishtinë pasi kanë sulmuar zyrtarët policorë, ndërsa një tjetër është arrestuar në Pejë pasi kishte penguar në punë policin.

Sipas raportit 24-orësh të Policisë së Kosovës, të hënën në mbrëmje në rrugën “Fehmi Agani” në kryeqytet, dy personat e arrestuar kishin sulmuar fizikisht zyrtarët policorë që kishin pësuar lëndime dhe kanë pranuar tretman mjekësor.