Kronikë e zezë

Rrahje te nënkalimi në Prishtinë mes një kosovari dhe një imigranti

Rrahje te nënkalimi në Prishtinë mes një kosovari dhe një imigranti
 

Një rrahje ka ndodhur para disa minutave te nënkalimi në Prishtinë.

Dëshmitarët kanë bërë të ditur për KOHËN se janë përleshur një kosovar dhe një imigrant, që thonë se është nga Siria.