Kronikë e zezë

Sulmohet fizikisht polici në Gjakovë

 

Është arrestuar një person i dyshuar në Gjakovë pasi i njëjti nuk ka respektuar urdhrat e personave zyrtar dhe pas ndalimit ka sulmuar njërin nga zyrtarët policor të cilit i ka shkaktuar lëndime trupore.

Edhe i dyshuari ka pësuar lëndime trupore dhe që të dy kanë marrë tretman të nevojshëm mjekësor.