Kronikë e zezë

24 të arrestuar në Mal të Zi për marihuanën që u nis nga Shqipëria për në BE

24 të arrestuar në Mal të Zi për marihuanën që u nis nga Shqipëria për në BE
Policia malazeze
 

Autoritetet e Malit të Zi kanë arrestuar 24 persona me akuzën e kontrabandës së marihuanës që si pikënisje kishte Shqipërinë dhe destinacion vendet e Bashkimit Evropian, njofton a2 news të enjten.

Mes të arrestuarve, që po kontrabandonin gjysmë toni marihuanë, nuk bëhet e ditur se ka shtetas shqiptar, por Policia malazeze po heton rastin për të verifikuar lidhjet mes të arrestuarve dhe Shqipërisë.