Kronikë e zezë

Policia ia kthen kuletën me mbi 1100 euro një qytetari

Policia ia kthen kuletën me mbi 1100 euro një qytetari
 

Policia e Kosovës ia ka kthyer një qytetari kuletën e humbur. Sipas njoftimit, ngjarja ka ndodhur afër një kompanie të sigurimeve te stacioni policor kufitar Kullë.

policor G.B. pas njoftimit te mbikëqyrësi i tij dhe gjatë verifikimit, është konstatuar se në kuletë janë gjetur letërnjoftimi i qytetarit me inicialet A.F, Komuna Skenderaj, leja e vozitjes dhe të holla 2 x 500 Euro , 1x 100 Euro , 2 x 50 Euro dhe 780 Denar të Maqedonisë së Veriut.