Kronikë e zezë

Tre persona në Mitrovicë e Gjakovë arrestohen për prostitucion

Tre persona në Mitrovicë e Gjakovë arrestohen për prostitucion
 

Tre persona janë arrestuar për prostitucion në Mitrovicë dhe në Gjakovë.

Sipas njoftimit nga Policia, një grua dhe një burrë janë arrestuar në Mitrovicë, përkatësisht në motel Flamengo, nën dyshimin e marrjes me prostitucion.