Kronikë e zezë

Vidhen 170 euro në një xhami në Gjakovë

 

Në Xhaminë e Qylit në Gjakovë janë vjedhur 170 euro. Policia e Kosovës i ka thënë KOHËS se rasti ka ndodhur të martën, ku disa persona përmes dritares janë futur në xhami dhe kanë thyer arkën e bamirësisë.

Pos të hollave, Policia ka raportuar se janë dëmtuar edhe dy dollapë dhe një kamerë e sigurisë.