Kronikë e zezë

Arrestohet në Mitrovicë një person i dyshuar për vjedhje të veturës

Arrestohet në Mitrovicë një person i dyshuar për vjedhje të veturës
 

Njësitet policore në kuadër të Stacionit Policor Jugu në Mitrovicë, kanë identifikuar dhe arrestuar një person të dyshuar për vjedhje të veturës.

Policia gjatë ndaljes dhe kontrollit të detajuar ka vërejtur se i dyshuari drejtuesi i veturës nuk posedonte autorizim përkatës për drejtim të veturës.