Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim personave që dyshohet se sulmuan të birin e Rashiqit

Një muaj paraburgim personave që dyshohet se sulmuan të birin e Rashiqit
 

Gjykata Themelore e Prishtinës ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji ndaj shtatë personave që dyshohet se e sulmuan të birin e politikanit Nenad Rashiq.

M.R., Ç.Zh., L.K., B.Zh., D.N., M.J. dhe D.T. dyshohet se sulmuan Nikolla Rashiqin në afërsi të shkollës “Miladin Mitiq” në fshatin Llapnasellë të Graçanicës.