Kronikë e zezë

Zhduket një vajzë në Suharekë

Zhduket një vajzë në Suharekë
 

Raportohet se viktima femër kosovare në Suharekë është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.