Kronikë e zezë

Kapen duke hyrë jashtëligjshëm në Kosovë 576 copë epruveta për teste të COVID-19

Kapen duke hyrë jashtëligjshëm në Kosovë 576 copë epruveta për teste të COVID-19
 

Është arrestuar i dyshuari shtetas i Maqedonisë në Pikë Kalimin Kufitar të Hanit të Elezit, pasi që gjatë kontrollit në veturën e tij, me targa të Maqedonisë janë gjetur dhe konfiskuar 24 pako me epruveta për teste të COVID-19, gjithsejtë 576 copë.

vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.