Kronikë e zezë

Në një taksi në Prishtinë gjendet substancë narkotike

Në një taksi në Prishtinë gjendet substancë narkotike
 

Policia e Kosovës ka njoftuar se dje ka ndaluar një taksi në Prishtinë, ndërsa gjatë kontrollit në ulësen e pasme është gjetur substancë narkotike.

Sipas raportit të Policisë, shoferi i taksit është intervistuar në cilësinë e dëshmitarit dhe më pas është liruar në procedurë të rregullt.