Kronikë e zezë

Vidhet vetura e Kuvendit Komunal të Pejës

Vidhet vetura e Kuvendit Komunal të Pejës
Foto: KOHA
 

Një veturë e Kuvendit Komunal të Pejës është vjedhur gjatë orëve të para të mëngjesit.

Policia e Kosovës për rajonin e Pejës ia ka konfirmuar KOHËS rastin ku thotë se i dyshuari është arrestuar dhe dërguar në paraburgim për 48 orë.