Kronikë e zezë

Suspendohet nga detyra drejtori i KPK-së, Lavdim Krasniqi

 

Është suspenduar nga detyra drejtori i përgjithshëm i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), Lavdim Krasniqi, me dyshim për veprat penale keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar, ushtrim i ndikimit dhe dhënie e ndihmës kryesve pas kryerjes së veprave penale.

KPK-ja ka njoftuar se pas fillimit të procedurës penale ndaj Krasniqit, është marrë vendim që i njëjti të suspendohet me 50 për qind të pagesës deri në marrjen e vendimit nga gjykata kompetente.