Kronikë e zezë

Deportohen në Shqipëri gjashtë gra dhe dy fëmijë që kërkonin lëmoshë në Lipjan

Deportohen në Shqipëri gjashtë gra dhe dy fëmijë që kërkonin lëmoshë në Lipjan
 

Gjashtë gra dhe dy fëmijë shtetas të Shqipërisë janë depërtuar nga Kosova.

Të njëjtit nga Policia janë kapur gjatë kohës që po kërkonin lëmoshë.