Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim për drejtorin e KPK-së, arrest shtëpiak për zyrtaren

Një muaj paraburgim për drejtorin e KPK-së, arrest shtëpiak për zyrtaren
Foto: Ilustrim

Gjykata Themelore e Prishtinës ia ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji, drejtorit të Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi, me dyshimin e bazuar për veprat penale “keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “ushtrim ndikimi” dhe “dhënia e ndihmës kryesve pas kryerjes së veprës penale”.

 

Gjykata Themelore e Prishtinës ia ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji, drejtorit të Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi, me dyshimin e bazuar për veprat penale “keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “ushtrim ndikimi” dhe “dhënia e ndihmës kryesve pas kryerjes së veprës penale”.

Krasniqit i llogaritet masa e paraburgimit nga 1 marsi deri më 31 mars, mëson KOHA.