Kronikë e zezë

Ndalohet një person lidhur me rastin e arrestimit të drejtorit të KPK-së

Foto: Ilustrim
 

Është ndaluar edhe një person, punonjës në Këshillin Prokurorial të Kosovës dhe i lidhur me rastin e keqpërdorimit të pozitës zyrtare në KPK, që filloi nga me veprimet ndaj drejtorit të Sekretariatit të KPK-së, Lavdim Krasniqit, ditëve të fundit.

Sipas burimeve të KOHËS, i arrestuari është Ardian Krasniqi dhe ka lidhje familjare me Lavdim Krasniqin, e është ndaluar deri të enjten dhe më pas do të intervistohet nga prokurori.