Kronikë e zezë

Deportohet nga Maqedonia e Veriut kosovari që kërkohej për disa grabitje e mashtrim

Deportohet nga Maqedonia e Veriut kosovari që kërkohej për disa grabitje e mashtrim
 

Është depërtuar nga Maqedonia e Veriut në Kosovë një i dyshuar kosovar për disa raste grabitjesh dhe mashtrime.

Në njoftimin e Policisë thuhet se rastet e grabitjeve dhe mashtrimeve kanë ndodhur në Ferizaj, Prishtinë dhe Prizren gjatë vitit 2020.