Kronikë e zezë

22 vjet burg për tre të akuzuarit për grabitje në Shtime

22 vjet burg për tre të akuzuarit për grabitje në Shtime
Foto: KOHA
 

Gjykata Themelore ka dënuar tre persona me burgim dhe gjobë për një grabitje të kryer në Komunën e Shtimes.

Të pandehurit akuzohen se më 7 gusht 2019 në fshatin Petroviq kanë vjedhur në një shtëpi 24.000 franga dhe një orë dore në vlerë prej 15.000 frangash.