Kronikë e zezë

Kosovari pozitiv me koronavirus kapet nga policia në një lokal në Mitrovicë

Kosovari pozitiv me koronavirus kapet nga policia në një lokal në Mitrovicë
 

Gjatë kontrollit të lokaleve në Mitrovicë të Veriut lidhur me zbatimin e masave anti-Covid, patrulla policore ka hasur të dyshuarin mashkull kosovar, i cili ishte pozitiv me koronavirus e ndaj të cilit i ishte caktuar masa e vetë izolimit.

Policia e Kosovës ditëve të fundit ka realizuar disa aksione edhe në lokalet e Prishtinës për të kontrolluar zbatimin e masave anti-COVID me ç’rast janë shqiptuar dhjetëra gjoba dhe janë mbyllur disa lokale.