Kronikë e zezë

Policia arreston një person të dyshuar për keqpërdorim të fëmijëve në pornografi

Policia arreston një person të dyshuar për keqpërdorim të fëmijëve në pornografi
 

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar dje një person me dyshime për keqpërdorim të fëmijëve në pornografi.

Sipas Policisë rasti ka ndodhur në Istog e Viti vitin e kaluar, ndërsa i dyshuari është arrestuar dje dhe është dërguar në mbajtje.