Kronikë e zezë

Rrihen mes veti dy grupe të rinjsh në Ferizaj, njëri nga personat merr lëndime të rënda

 

Është raportuar se pas një mosmarrëveshje ka ardhur deri te një rrahje mes dy grupeve të rinjsh në lagjen fshatin e vjetër në Ferizaj dhe si pasoj e rrahjes njëri nga tre viktimat meshkuj kosovar ka pësuar lëndime të rënda trupore ndërkohë që edhe viktimave të tjera u është ofruar tretman mjekësor.

Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori i shtetit. Rasti po vazhdon të hetohet.