Kronikë e zezë

Policia interviston një person në Skenderaj që organizoi lojëra të fatit

Policia interviston një person në Skenderaj që organizoi lojëra të fatit
 

Një person është intervistuar e pastaj është liruar nën dyshimin për “organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm”, në Skenderaj.

Gjatë kontrollit, në lokalin ku dyshohej për veprimtari të dyshimta, në cilësi të provave materiale janë gjetur dhe janë sekuestruar: pesë televizorë, tri shtëpiza kompjuteri, tri aparate të lojërave një monitor dhe gjësende të tjera që mund të shërbejnë si dëshmi për rastin në fjalë